Orchid Protocol staking

Rank: #486

Orchid Protocol (OXT) koers

$0,07 prijs (2,98%)

Orchid Protocol omrekenen (Orchid Protocol to euro/usd)

Markt cap Vol (24h) Range (24h)Circulerend aanbodTotaal aanbod
$38.766.968$913.2332,98%591.544.7291.000.000.000

Orchid Protocol prijzen de afgelopen tijd

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,20% 2,61% 1,63% 12,51% 52,60%
USD +0,24% 2,98% 2,18% 14,74% 52,78%
ETH +0,07% 1,45% 5,85% 16,74% 50,64%
SindsHoogste prijs gemeten Orchid Protocol Type
Onbekend$1,03gnosis chain ecosystem
Orchid Protocol ook wel bekend als OXT heeft een koers van $0,07. Inmiddels staat deze crypto op positie 486 in de volledige cryptomarkt. Op capitala.nl geloven wij in staking. Wij geven je hier daarom meer uitleg over.

Orchid Protocol koers | Actuele prijs van Orchid Protocol

Orchid Protocol Sttats

Orchid Protocol prijs$0,07Marktkapitaal dominantie0,00%
Markt cap rang486All time high koers$1,03
Circulerend aanbod591.544.729All time low koers$0,06
Totaal aanbod1.000.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 93,62%
Maximaal aanbodOnbekendPrijsverandering 1 jaardaling van 52,78%
Marktkapitaal$38.766.968Prijsverandering 30 dagendaling van 14,74%

Orchid Protocol verwachting 2021 – 2022

Orchid Protocol OXT is een cryptocurrency die gerespecteerd wordt binnen de crypto community.

Tegenwoordig zijn er honderden crypto- en blockhain projecten aan de gang over de hele wereld waardoor het lastig wordt om het overzicht te houden. Orchid Protocol wordt overigens binnen deze drukke crypto projecten als een vertrouwelijke cryptocurrency gezien en heeft een zeer goede toekomst voor zich. Vandaag zullen we de Orchid Protocol koers verwachting bespreken, het laatste nieuws over Orchid Protocol en bespreken waar je deze kunt kopen.

 

Ook zullen we je op de hoogte houden met actuele data over Orchid Protocol OXT, zoals de actuele prijs, ranking op de marketcap, de totale marketcap en meer.

Wil je graag Orchid Protocol kopen? Crypto’s koop je bij een exchange of een broker. Dit zijn platformen waar je eerst een account moet registeren voordat je er geld naar kunt overmaken. Nadat je geld hebt overgemaakt naar je account kun je direct beginnen met het kopen van Orchid Protocol of andere cryptocurrencies. Ons team kan je aanraden dit bij een professionele en vertrouwelijke exchange te doen, zoals of . Dit zijn twee zeer vertrouwelijke, wereldwijde exchanges en zijn perfect om in te stappen.

 

Actuele data van Orchid Protocol OXT:

  •   Huidige prijs OXT: $0,07
  •   Rank OXT: 486
  •   Market cap OXT: $38.766.968
  •   All time low OXT: $0,06
  •   All time high OXT: $1,03

Orchid Protocol koers verwachting 2021 – 2022

Orchid Protocol is een cyptocurrency die recent veel gegroeid is. Dit kunnen we zien aan de marketcap, welke hierboven zichtbaar is. De community rondom de crypto is ook erg gegroeid. We zien steeds meer Orchid Protocol projecten ontstaan en partnerships tussen verschillende bedrijven en deze crypto. Al deze ontwikkelingen hebben een positief effect op de Orchid Protocol koers verwachting. Al is het onmogelijk om een precieze voorspelling te geven voor de prijs van Orchid Protocol voor 2021 en 2022, zijn prognoses van verschillende experts zeer positief. Wel kunnen we kijken naar de koers van Orchid Protocol en zien we dat deze al veel is gaan stijgen. Ook kunnen we naar andere crypto’s kijken en zien we dat deze ook veel zijn gestegen in de laatste periode. Als we dus met een rationele blik naar de cryptomarkt kijken met alle nieuwe crypto projecten en bedrijven die er instappen, kunnen we voorspellen dat Orchid Protocol ook veel gaat stijgen in de toekomst.

Orchid Protocol nieuws 2021| Waarom stijgt Orchid Protocol OXT?

Bij interesse in Orchid Protocol is het zeer belangrijk om Orchid Protocol nieuws in de gaten te houden. Zo heb je verschillende websites met nieuws over crypto’s waar je dit kunt doen. Waarom is dit belangrijk? Orchid Protocol nieuws kan de koers van Orchid Protocol beïnvloeden. Zo kan de prijs bijvoorbeeld gaan stijgen als er positieve verwachtingen of ontwikkelingen aan de gang zijn. Bij positief Orchid Protocol nieuws kan de prijs zomaar eens flink omhooggaan. Bij negatief nieuws is dit natuurlijk hetzelfde en kan de prijs zomaar eens flink omlaaggaan, dit is overigens een mooi moment om in te stappen en Orchid Protocol te kopen. Onderaan deze pagina laten we zien waar je dit kunt doen.

Orchid Protocol verwachting 2025 | De toekomst van Orchid Protocol

Een Orchid Protocol verwachting voor 2021 of 2022 is natuurlijk interessant, maar het is nog interessanter om te weten wat Orchid Protocol gaat doen op de lange termijn. Wat wordt er verwacht van Orchid Protocol in 2025 en de toekomst? We zullen het hier bespreken. Als we kijken naar wat de experts zeggen kunnen we voorspellen dat de prijs van Orchid Protocol in de toekomst veel gaat stijgen. Ook ons eigen team heeft positieve Orchid Protocol voorspellingen en zijn zeer optimistisch voor de toekomst. We kunnen natuurlijk geen financieel advies geven en zorg er dus voor dat je altijd genoeg onderzoek. Als je interesse hebt om voor een lange termijn te investeren in Orchid Protocol, raadt ons team je in te lezen in de crypto. Bekijk bijvoorbeeld toekomstplannen, de missie en visie en meer om een goed beeld te krijgen van de Orchid Protocol toekomst en wat er op lange termijn allemaal mogelijk is. Zo kom je niet voor onverwachte verassingen te staan en creëer je een goed toekomstbeeld.

Orchid Protocol kopen?

Heb je besloten om in de crypto Orchid Protocol te investeren? De volgende stap is dan het registreren bij een vertrouwelijke exchange of broker. Dit zijn bedrijven waarmee je crypto’s kunt verhandelen. Nadat je hier een account hebt geregistreerd kun je per direct beginnen met investeren nadat je hier geld aan hebt overgemaakt. Wij kunnen je en aanraden. Dit zijn twee betrouwbare internationale crypto exchanges waar je in cryptovaluta kunt handelen.